4Shares

Csak nézelődik? Rossz helyen parkol? Siet? Szeretne valamit olvasni, de nincs ideje válogatni? Esetleg a gyerkőcnek nézne olvasni valót?

Akkor Önnek a Kabátos kölcsönzőnket ajánljuk. Nem kell a ruhatárral bajlódni, táskákat lepakolnia. Könyvtárunk földszintjén gyakori rendszerességgel változó témakörökben talál olvasnivalót. Nem csak a felnőttek, hanem a tinik és a gyerekek is megtalálják azt, amit szeretnek.

Kollégáink naponta többször feltötlik a polcokat az adott témakör könyveivel. A téma DSC07733 kiválasztásánál figyelembe veszik azt, hogy éppen milyen évszakban járunk, a közelgő ünnepeket, évfordulókat, világnapokat, valamint könyvajánlásokat néznek az Interneten.

A Kabátos Kölcsönző ajánlata:

Továbbra is lehet „ajánlani” (Y)  – „nem ajánlani” (N)  könyveket a többi olvasó számára. Ha tetszett a könyv, amit elolvasott, szóljon nekünk és mi beleteszünk egy könyvjelzőt mosolygós arccal. Ugyanez a teendő, ha nem érdekelte a történet, unalmas volt a választott könyv. A kitett mosolygós és szomorú arcokkal fémjelzett könyvekből lehet hazavinni és véleményezni.

Az elmaradhatatlan szórakoztató irodalomból is válogattunk, bátran lehet belőle csemegézni.  (D) Fejős Éván keresztül Harlan Cobenen át Jo Mary Putney-ig minden megtalálható. Romantikus, izgalmas, krimibe illő, szívszorító, vicces történetekkel raktuk tele a polcokat.

Az ENSZ 2009-ben Evo Morales bolívia elnök javaslatára április 22-ét a “Földanya Nemzetközi Napjá”-vá nyilvánította. A Föld Napján a természetet ünnepeljük. A környezet megóvása érdekében a világ minden táján számos  programmal próbálják felhívni a polgárok figyelmét, hogy  a természeti kincseink, közvetlen környezetünk flórája veszélyben lehet, ha nem vigyázunk rá. Kabátos Kölcsönzőnkben a témával kapcsolatos könyveket válogattunk össze, főleg gyermekek részére.

Negyedik kiemelésünk kortárs magyar költők verses kötetit mutatja be, Juhász Ferenc, Kun Árpád, Kemény Zsófia, Závada Péter, Szőcs Petra és társai munkáiból szemezgethetnek kedvükre.


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások