10 kicsi pelikán játék felhívás

kek_plak_10_kicsipelikan_webreA Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ 10 kicsi pelikán címmel digitális városismereti játékot hirdet a tematikus év programsorozatának keretében. A két hónapon át tartó vetélkedő során a játékosok témák szerint fedezhetik fel Gödöllőt és történelmét: lesznek a város családjaival, üzleteivel, gasztronómiájával, irodalmával, filmes múltjával, sportjával kapcsolatos feladatok, de lehetőség lesz arra is, hogy a csapatok megoszthassák a nyilvánossággal, miért szeretnek itt élni, mit és kit tartanak a város jellegzetességének, hol van a kedvenc helyük.

Ahogy azt a könyvtártól már megszokhatták, igyekeznek a játék során a résztvevőket a kreativitásra ösztönözni, így aztán sokféle feladat lesz, a fotóalbum, videó készítéstől a reklámszöveg íráson át a címerfestésig. Három közös alkalmon segítséget is nyújtanak, kézműves foglalkozás vagy éjszakai túra keretében. És természetesen, ahogy a felhívás is ígéri, lesz legendagyártás is, mindenki, aki részt vesz a vetélkedőn, hozzájárulhat ahhoz, hogy Gödöllőt belengje a mítoszok, legendák légköre.
Életkori megkötés nincs, felnőttek, kicsik-nagyok részt vehetnek a vetélkedőn, jelentkezés március 28-ig a könyvtár honlapján keresztül lehetséges.

http://www.gvkik.hu/10kicsipelikan/jelentkezes/

Nyomtatott jelentkezési lap a könyvtár regisztrációján is elérhető. A jelentkezés feltétele az érvényes olvasójegy.

A 10 fordulós, 2 hónapon át tartó játék során értékes ajándékokat nyerhetnek a résztvevők:

Csaladi_Moka___221x283BookPresentarticle_200xaquarena

Feldobox ajándékutalványok, könyvcsomag, családi belépőjegyek a Tarzan Parkba és az Aquarénába.

Légy jelen egy legenda születésénél!

Fejtsd meg a térképet és megtudod, miért van pelikán Gödöllő címerében és hogyan került a madár a Hamvay kúria udvarán álló kút tetejére?

További információ: Istók Anna – 28-515-280/102 vagy istoka@gvkik.hu

 

7 hozzászólás

 1. Versenyzőként izgalmas feladatnak találtam a Gödöllőről készült filmek megtekintését, a korabeli helyszínek felismerését és felkeresését. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok azzal a kéréssel, miszerint nagyon jó lenne tudni a filmek címét, adatait, esetleges elérhetőségét, mert szívesen megnézném teljességében is.

  1. Kedves Zsóka!
   Örülünk, hogy tetszik a feladat. Természetesen közzétesszük a filmek listáját május 6-a után!

 2. A legendagyártás feladathoz ihletet keresve olvasgattam az eddig feltöltött legendákat. Gratulálni szeretnénk az Antalhegy 281.2 csapat által feltöltött különlegesen szépen megírt történetekhez.

 3. Nagyon izgalmasnak tartottuk a szombati közös feladatmegoldást és nagyon jól éreztük magunkat. Külön jó volt, hogy megismerhettünk néhány csapatot, más azért így “élőben”, tudni, hogy ki van a név mögött. Köszönjük az esti vendéglátást, és a könyvtárosok egész munkáját 🙂

 4. Nagyon szépen köszönjük a szombat estét, az érdekes feladatokat, a jó hangulatot! Nagyon jól éreztük magunkat. Gratulálunk a Könyvtárosok csapatának!

 5. Nem értjük a listát. Ha már a játékra való nevezés feltétele volt az érvényes olvasójegy, akkor hogyan vehet részt a játékban az, akinek nincs ilyen?

  1. A szóban forgó csapattagoknak a játék közben járt le az olvasójegyük érvényessége.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük