0Shares

Amikor megláttam a könyvet az új beszerzéseink között akkor tudtam, hogy elolvasom ezt a könyvet.

Már a borító is nagyon megkapó, fekete alapon kis fényes repülők vannak a rajta. Három nap alatt ki is olvastam a könyvet, persze nem siettem vele.

A szerző 10 országba juttat el minket. Az elsők között volt Várna, Los Angeles és Trondheim. Várnában egyszer voltam átutazóban és tényleg nagyon szocialista, depresszív hangulat uralkodott a városban.

A szerző elutazik Hoolywoodba is, és megkóstolják az igazi amerikai hamburgert, ami nem ízlik nekik. Szerintem nagyon rossz éttermet foghattak ki, mert én nem ettem egyetlen egy rossz hamburgert sem Amerikában.  :-S

Bora-Bora szigeteire is ellátogatnak a könyv szereplői és annyira unják a mediterrán kosztot, hogy megeszik az egyetlen sós ételüket, a magyar sertésmájkrémet.

Majd később a Prágai leírásnál  szerintem egy kicsit ellaposodik a könyv, annyira nem élveztem azt a részt.

Érdekesnek találtam azt, hogy a magát csóró szerzőnek nevező író ennyit és ilyen különleges  helyekre utazik. Mindenképpen ajánlom a könyvet, a szerző szkeptikus laza stílusa és a városbemutatások miatt is.  (Y)

Minél fiatalabb egy ország, annál gyermetegebb. A mi országunk például egy megkeseredett, önsorsrontó életét sirató nagypapa, amilyen én is leszek, ha nem lépek le onnan még időben. A gond persze az, hogy az élet túl hosszú otthon, de túl rövid ahhoz, hogy az ember otthonra leljen máshol.

Részlet a könyvből:

Check in 67-72


Ez is érdekes lehet...

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások