0Shares

Csak nézelődik? Rossz helyen parkol? Siet? Szeretne valamit olvasni, de nincs ideje válogatni? Esetleg a gyerkőcnek nézne olvasnivalót?

Akkor Önnek a Kabátos kölcsönzőnket ajánljuk. Nem kell a táskákat, kabátokat bezárni a csomagmegőrző szekrénybe, egyszerűen csak leemeli a könyveket a polcról és kikölcsönözni a regisztráción. Könyvtárunk földszintjén gyakori rendszerességgel változó témakörökben talál olvasnivalót. Nem csak a felnőttek, hanem a tinik és a gyerekek is megtalálják azt, amit szeretnek.

Naponta többször feltöltjük a polcokat az adott témakör könyveivel. A könyvek mellett DVD, CD, hangoskönyv és folyóiratok is megtalálhatók

Hogy mit ajánlunk? Mindig más és más témát. Figyelembe vesszük azt, hogy éppen milyen évszakban járunk, a közelgő ünnepeket, évfordulókat, világnapokat, valamint könyvajánlásokat néznünk az Interneten.

A Kabátos Kölcsönző ajánlata:

Movember

A Kabátos Kölcsönzőbe bajuszos férfiak könyveit válogattuk össze. A válogatás apropója, hogy a november a bajszos férfiak hónapja, más néven Movember. A Movember egy nemzetközi mozgalom, amely felhívja a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is szükségük van szűrővizsgálatok elvégzésre. A kezdeményezés Ausztráliából indult 2003-ban és napjainkra nemzetközivé vált. Egy baráti társaság eldöntötte, hogy egy hónapon keresztül nem vágja le a bajuszát/szakállát. A viccnek indult kihívás egy év múlva már elkötelezettségé alakult. A Movember mozgalom egyben adománygyűjtés is, a borotválkozás költségeinek megtakarítását a prosztatarák gyógyítására ajánlják fel.

Ezt sütöttük ki. Süsd ki te is!

A földszinti kölcsönzőtérben az gasztronómia újságok és könyvek mellett, már süteményes formákat és díszítő eszközöket lehet kölcsönözni a sütés-főzés szerelmeseinek és a vállalkozó kedvű olvasóinknak. A formákat egy hétre lehet elvinni.

Újdonságok

Egy szekciót szenteltünk a könyvtárba megérkezett új könyveinknek. Minden friss és ropogós. Bátran lehet válogatni, van minden a szépirodalomtól a kriminát a sci-fig és az egészségmegőrzéséig. A polcokat folyamatosan töltjük föl, ha még sem találna semmi kedvére valót az emeleten van egy ugyanilyen válogatás az újdonságokból.

Egyszer volt…

A gyerekekről sem feledkeztünk meg. Csordultig van teli a polc az apróságoknak szóló mesékkel, mondókákkal, versekkel, amelyeket a kedves gyermekkönyvtárosaink nagy körültekintéssel gyűjtöttek össze.

 

Szeretettel várjuk kedves olvasóinkat, reméljük válogatásunktól kedvet kapnak, hogy a könyvtárunk más tereiben is látogatást tegyenek. Ha úgy érzik, hogy nem teljes az összeállítás, mondják el nekünk Önök mit látnának szívesen a Kabátos Kölcsönzőben.


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások