4Shares

Örömmel jelenthetem be, hogy Infopontunk folyóiratállományát a nyaralási helyszín kiválasztását megkönnyítő utazós magazinokkal egészítettük ki.

010751320020150001

Az Aktív kalandozó I. évfolyamának első számának tartalomjegyzékében egy világtérkép alapján válogathatunk a cikkek közül. Főleg európai helyszíneket válogattak a lapszámba, valamint két Afrikai és egy Ázsiai földrész országa Vietnám kerül bemutatásra. Franciaország fővárosát Párizst a sajtgasztronómia oldaláról mutatják be. Tíz olyan hagyományos sajtokat kínáló boltot sorolnak fel nekünk, amelyek közül egy-kettőbe mindenképp érdemes betérni és kóstolni az illatos és ízletes sajtokból. A trópusi tengerparti utazások mellett egy észak-európai Svédországhoz tartozó szigetre Gotland-ra tervezett kerékpáros utazás keltette fel a figyelmemet, ami nem egy megszokott úti cél.

Aki Magyarország Titkaira kíváncsi az mindenképp lapozza fel a Népszabadság kiadványát, ami a Top titok címet kapta. Tudjátok, merre van a Csodadomb és a Csigás erdő?

A kiadványban 100 belföldi helyszínre kalauzolnak el, a legtöbb helyszínről még nem is hallottam.

Az utazó című folyóirat is idén jelent meg először, Grúziáról szóló cikküket ajánlom a figyelmetekbe, hiszen már Budapestről már közvetlen fapados járat indul az országba. Praktikus és hasznos tippekkel segítik a turistát az újság szerkesztői. Ha Magyarországi kirándulást tervezünk három szuper helyszínt is ajánlanak nekünk. A Balaton-felvidéken a vulkáni eredetű Hegyestűt, ahova kiépített lépcső vezet fel. A Tisza-tónál pedig a város és a természet ölelésében tölthetjük el a pihenésre szánt napjainkat.

Az Éva magazin idén jelentkezett először az Utazó különszámmal, amiben főleg Magyarországi pihenésre csábítják az olvasókat. Kedvenc rovatom a Magyarország képekben című fotóválogatás, ami az ország varázslatos oldalát is megmutatja. A magazin további részében, pedig lényegében minden izgalmasabb magyar várost megemlítenek.

84150.960x400


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások