0Shares

Könyvtárunk idén 9. alkalommal csatlakozott a Nemzetközi Könyvajándék Naphoz. 2022-ben 5 könyvkiadó 75 könyvvel járult hozzá a Könyvajándék Nap sikeréhez. A könyvtárba érkező gyerekek rögtön a bejáratnál elhelyezett terülj-terülj asztalkámról választhattak a korosztályuknak megfelelő könyvek közül. A megajándékozott gyerekek és fiatalok nagyon örültek a nem várt Valentin-napi meglepetésnek.

Gyermekkönyvtárosaink minden évben kiválasztanak egy foglalkozásra érkező osztályt, akiket megajándékozunk ezen a szép ünnepen. Idén a Tessedik Sámuel Evangélikus Szeretetszolgálat fogyatékkal élők számára működtett napközijéből rendszeresen könyvtári órákra látogató fiatal felnőttekre esett a választásunk. A fiatalok nagy örömmel fogadták a gyönyörű, színes fotókkal illusztrált könyveket. Az ünneplés közös zenéléssel zárult, ahol a könyvtárosok és a fiatalok ritmusra ütötték a dobot, rázták a csörgőt és örültek az együtt töltött időnek.

Szeretnénk megköszönni az Animus, a Cerkabella, a Maxim, a Napraforgó, a Scolar és a Tessloff-Babilon Kiadóknak, hogy nagylelkű felajánlásaikkal hozzájárultak ahhoz, hogy gyermekolvasónk arcára idén is mosolyt varázsolhattunk.


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások