0Shares

A Kabátos Kölcsönző és a Másarc Zenei és Videó részleg ajánlásai mellett egy új sorozatot indítunk a blogon. A könyvtár földszinti megújult részlege, az InfoTér minden hónapban ajánl egy folyóiratot olvasóink számára.

Januárban nyelvtanulást segítő magazinok voltak a hónap sztárjai, februárban pedig a számítógép témájában ajánlottak folyóiratokat kollégáink.  Márciusban a nőnapra való tekintettel az ELLE és a Glamour magazint mutatjuk be. A hónap kiemelésit új folyóirat tartóinkban és szekrényeinken találják meg.

Több mint 70 éve március 8-án tartjuk a nemzetközi nőnapot, amikor a nők iránti tiszteletet és megbecsülést ünnepeljük. A hölgyeknek szeretnénk kedveskedni a hónap folyóiratával: márciusra két női magazint választottunk. Mindkét magazin kölcsönözhető, hazavihető, otthon lapozgatható.

Az ELLE magazin cikkei elsősorban a divatról, szépségről, egészségről szólnak, de nem maradhatnak ki a társadalommal, utazással foglalkozó írások sem. A Glamour magazin fő témája szintén a divat, ami mellett számtalan cikket olvashatunk szerelemről, munkáról, stílusról, utazásról. Mindkét, 1 hétre kölcsönözhető magazin remek választás, ha valaki a mai trendekre kíváncsi.

Az elmúlt hónapokban megjelent ELLE és Glamour lapszámok mellé nőkkel, női témákkal foglalkozó könyveket, filmeket, CD-ket készítettünk ki. Ha nálunk jár, mindenképpen nézzen be az InfoTérbe, és szemezgessen a jobbnál jobb, Önt érdeklő újságcikkekből.

Győri Krisztina


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások