0Shares

Újabb akcióval készült az új évre a MásArc Zenei és Videó részleg. Audrey Hepburn angol-holland származású Oscar-díjas színésznő filmjeiből állítottak össze egy válogatást a kollégák. Fekete-fehér és színes filmek közül szemezgethetünk. A lista ugyan nem teljes, de a legnépszerűbb Hepburn filmek megtalálhatóak a zenei részleg polcain. 

Audrey_Hepburn_and_Cary_Grant_1
Audrey Hepburn és Cary Grantt az Amerikai fogócskában

Vakációzhatunk Rómában Gregory Peckkel az oldalunkon. Rajonghatunk egy gazdag pasasért, aki semmire sem méltat addig minket, míg át nem változunk egy számára elfogadható nővé, míg végül Humphrey Bogart oldalán találjuk meg a boldogságot. :)

Kötelező olvasmányként a Háború és békét elolvasni nem legfelemelőbb dolog a világon, de ha már rákényszerülünk legyen benne  valami élvezet is. A könyv elolvasása mellett nézzük meg az Audrey-val készült filmet is. Vagy fordítva, előbb nézzük meg, hátha utána kedvet kapunk az olvasáshoz. 

Kölcsönözhetjük még a My Fair Ladyt, a Sabrinát, az Amerikai fogócskát vagy az Álom luxuskivitelbent, bármelyiket is választjuk nem fogunk csalódni a színésznő játékában.

Most is ugyanazok a szabályok vonatkoznak a kölcsönzésre:

1 hétre 1 film vihető el ALAPSZINTŰ olvasójeggyel 2017. 01. 30. – 02. 04. között*

*minden 16. életévét betöltött olvasó

 


Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Megosztások