Kirakat - Szakmai hírlevél 6. évf. 3. szám

Szakmai hírlevelünk márciusi számában összeszedtük a 2023-as toplistát. Ezek voltak könyvtárunkban a legnépszerűbb könyvek.

Könyvtárunk kölcsönzési statisztikája szerint Náray Tamás új könyve végzett az első helyen, az ezüstérmet viszont a 2019-es Ahol a folyami rákok énekelnek könyv nyerte, köszönhetően a belőle készült nagysikerű filmnek. Harmadik helyre került a népszerű francia szerző Valérie Perrin könyve, a dobogó alatt pedig következnek a kortárs magyar írók: Grecsó Krisztián, Krusovszky Dénes, Visky András és Istók Anna új kötetei, közéjük ékelve a nemrég elhunyt ír Lucinda Riley Hét nővér sorozatának befejező kötete.

Gyermekkönyvek közül Marék Veronika Boribon pancsol és Berg Judit Riminije végzett az élen. Kamaszkönyvek közül Leiner Laura SzJG 8. része, a Kegyetlen herceg és a tavalyi kamasztábor tematikáját meghatározó Hazudósok című könyv lett toplistás. Ha valamelyiket még nem olvastad, tegyél egy próbát és gyere a könyvtárba kölcsönözni!

Kirakat - Szakmai hírlevél 6. évf. 3. szám
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom