GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Az Év Olvasója

2008-ban könyvtárunk egy új kezdeményezést indított útjára, melynek az Év Olvasója címet adtuk.

Rengeteg olvasónk van, akik évek óta hűséges látogatóink és úgy gondoltuk, hogy ebben a mai "elkönyvetlenedett", olvasásszegény világban kiemelt figyelmet érdemelnek azok az emberek, akik dacolnak a körülményekkel és rendszeresen járnak könyvtárba, olvasnak könyvet. Így jött az ötlet, hogy jutalmazzuk meg minden évben azon olvasóinkat, akik adott esztendőben a legtöbb könyvet kölcsönzik ki tőlünk, s emellett díjat kapott könyvtárunk legfiatalabb és legidősebb aktív olvasója is (a legfiatalabb természetesen még csak szülei közvetítésében tud olvasni). Továbbá külön díjban részesítettük azt a családot, ahol a legtöbb tag volt beiratkozva, lehetőleg több generációból - ezt azért tartjuk kiemelten fontosnak, mert sajnos könyvtárunkban jellemző, hogy a család egy tagja rendelkezik csak olvasójeggyel, amit a többiek is használnak. A díjakat minden évben kiosztjuk az októberben megrendezésre kerülő Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozat keretein belül a Könyves Vasárnapon.

Az év olvasói 2018-ban

Adminisztrátor 2018-10-09 11:46:57

2018. október 7-én a Könyves Vasárnap délutánján átadásra kerültek az Év Olvasója díjak:

 

Az Év Olvasója: Rigó József

Az Év Gyermekolvasója: Szőke Tímea

Az Év legidősebb olvasója: Parádi Anna Izabella

Az Év legfiatalabb olvasója: Kelemen Zselyke

Az Év Olvasó családja: Ábrahám család (Ábrahám Balázs, Ábrahám-Huszár Éva, Ábrahám Eszter, Ábrahám Zsófia, Ábrahám Zita, Ábrahám Gergely)

 

Gratulálunk a díjazottaknak, és további sok élményt adó olvasnivalót kívánunk nekik!

 

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom