Zöld programajánló

Neumann Balázs Trió

Neumann Balázs Trió
Szeretettel várjuk a jazz kedvelőket Neumann Balázs Trió koncertjére a könyvtár Zöld Udvarán 2022. 07. 18-án, hétfőn 19.00 órakor.
A koncertre a belépés ingyenes! Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.

Kamasztábor

Kamasztábor

Kedvet érzel egy izgalmas, inspiráló táborban való részvételre?

Nagyszerű programokkal várunk! Jelentkezés: Istók Anna; istoka@gvkik.hu címen június 15-ig!

Részletek a plakáton:

Erdőmerülés

Erdőmerülés

Időpont: 2022. 05. 21., szombat 10.00 óra
Gyülekező a Gödöllői Erdészeti Arborétum parkolójában 9.45-kor.
A sétát vezeti: Tóth Gabriella ökokönyvtáros; Vendég: Tóth Roland alternatív mozgás- és masszázsterapeuta.

Európai Hulladékcsökkentési Hét

 
Fenntarthatóság, hulladékcsökkentés. Mára már kikerülhetetlen témák, nekünk pedig szívügyünk a zöldítés.
Gyere, és vegyél részt a Zöld Könyvtári programjainkon egy jó ügyért! Érdekes és hasznos workshopok várnak beiratkozási akcióval, egész héten könyvturkáló, pénteken pedig Mengyán Eszterrel a Holy Duck bloggerével beszélgetünk majd a fenntartható divatról.
 
 

Irodalmi erdőmerülés 2.0

Az erdőfürdő, vagy shinrin joku őshazája Japán, ahol komoly hagyománya és nagy rajongótábora van a műfajnak. Lényege, hogy tudatosan, minden érzékszervünkön keresztül érzékeljük és befogadjuk a természet adta élményeket. Mi, könyvtárosok az irodalommal karöltve segítünk ezen a sétán elmerülni a természet atmoszférájában. Segítségünkre lesz Szűcs Hajna és Ócs József, akik különféle hangterápiás hangszereket szólaltatnak meg.

Találkozzunk június 19-én, délelőtt 9.45-kor az Arborétum parkolójában, és merüljünk el a természetben! Kényelmes cipő, víz és egy kisebb pokróc jól jöhet a hangfürdő időtartamára. Sok szeretettel várjuk Önt és családját egy kellemes kikapcsolódásra.

Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom