Regisztráció

Földszint

Munkatársak: Kovács Ibolya, Nagy Andrea
Tel.: 28 / 515 - 536
e-mail: kovacs.ibolya kukac gvkik.hu, nagy.andrea kukac gvkik.hu


Responsive image

 

Beiratkozás a könyvtárba


A beiratkozáshoz szükséges egy személyi igazolvány, illetve a kedvezményt igazoló dokumentum (pl. diákigazolvány), és 16 éven aluli gyerekek esetében szülői kezességvállalás.

 

Online beiratkozási lehetőség:


 

regisztracio2

Kölcsönzési határidők:


könyv: 8 db 4 hét

folyóirat: 6 db 1 hét

hangoskönyv: 2 db 2 hét

CD: 4 db 1 hét

videokazetta: 4 db 1 hét

DVD: 4 db 1 hét

 

A késve visszahozott dokumentumokra késedelmi díjat számolunk fel:

 

Késedelmi díjak:


könyv: 5 Ft/db/nap

folyóirat: 10 Ft/db/nap

hangoskönyv: 100 Ft/db/nap

CD, DVD, videókazetta: 100 Ft/db/nap

 

Regisztrációs olvasójegy:


A könyvtárban található dokumentumok (könyvek, folyóiratok, multimédiás, zenei és videó anyagok) minden látogatónk számára hozzáférhetők, a könyvtár területén helyben használhatók ingyenes regisztrációs olvasójeggyel. Az ingyenes regisztrációs olvasójegy kölcsönzésre nem, csak a könyvtár használatára jogosít fel. A regisztrációs pultnál lehet kiváltani, egy évre szól és minden könyvtárlátogatónknak kötelező.*

* Kivéve az InfoTér, a Mi újság? kávézó, valamint a nyilvános programok látogatóit.

 

Olvasójegy:


Könyvek, folyóiratok, DVD-k, CD-k kölcsönzésére valamint a helytörténeti gyűjtemény és az Internet használatára jogosít fel. Beiratkozási díj 1200 Ft/év.

50%-os kedvezményben részesülnek: érvényes diákigazolvánnyal rendelkező 16 éven felüli tanulók, hallgatók, 70 év alatti nyugdíjasok, pedagógusok, regisztrált munkanélküliek, jövedelempótló támogatásban részesülők.

Mentesek a beiratkozási díj alól: 70 éven felüliek, 16 éven aluliak, könyvtári, levéltári, múzeumi dolgozók, 67%-os vagy súlyosabban rokkant hallás- és látássérültek, mozgáskorlátozottak.

 

Kabátos kölcsönző:


A Kabátos kölcsönzőt 2010-ben alakítottuk ki olvasói igények alapján. A villámgyors könyvtárlátogatásoknak köszönhetően sokan csak leadták a visszahozott dokumentumot, „le sem veszem a kabátom, csak beugrottam” módon. Ez motivált minket a földszinti gyorskölcsönző kialakítására, ahol a könyvek leadása közben máris választhat olvasni-, hallgatni-, vagy néznivalót a látogató. A gyors kölcsönzés funkcióján kívül lehetőséget teremt könyvajánlásra, kiemelésekre, aktuális kínálatunk megismertetésére is.Responsive image

Regisztráció

Beiratkozás, kölcsönzés és visszahozatal lebonyolítása a földszinten. Gyors látogatás esetén a Kabátos kölcsönzőnkből lehet kölcsönözni.


Responsive image

Közösségi oldalaink

  1. Youtube
  2. Twitter
  3. Instagram
  4. Tiktok
  5. Moly
  6. Facebook
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom