Ezt kérem!

rocket_contact

Üzenetben kérjen könyvet!

Ezt kérem!:

Szeretné, ha előre összekészítenénk az olvasnivalóját, és Önnek csak be kellene ugrania érte?

Írja meg, mely könyveket, hangoskönyveket, DVD-ket, CD-ket, folyóiratokat szeretné kölcsönözni, mi összekészítjük, és a könyvtár nyitvatartási idejében átveheti a regisztrációnkon!


Könyvet házhoz!:

Akadályoztatva van abban, hogy bármikor betérjen hozzánk?

Idős, mozgásukban korlátozott tagjainknak, valamint akik nem tudnak eljönni hozzánk, házhoz szállítjuk a kért könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, folyóiratokat. Amennyiben ismernek környezetükben olyan időseket, akiket érinthet ez a szolgáltatásunk, segítsék munkánkat, hogy hozzájuk is eljusson ez a lehetőség.

A szolgáltatás ingyenes, Gödöllő területén belül vállaljuk.

Könyvláda:

Udvarunkon KÖNYVLÁDA lett elhelyezve.

A nap 24 órájában lehet kérni és visszahozni könyveket, DVD-ket, CD-ket, hangoskönyveket, folyóiratokat, társasjátékokat. A szolgáltatás ingyenes, beiratkozott olvasóinknak az itt leadott kéréseit összekészítjük, majd a Könyvládába helyezzük. Erről e-mailben tájékoztatást kapnak, és 0-24 órában átvehetik, visszahozhatják könyvtári csomagjukat.

Kérjük, jelezzék az alábbi felületen vagy e-mailben valamint telefonon igényüket: eztkerem[kukac]gvkik.hu, konyvlada[kukac]gvkik.hu, konyvtar[kukac]gvkik.hu, tel.: (28) 515-535.

Katalógusunkba bejelentkezve közvetlenül lehet Könyvládába kérni a kiválasztott dokumentumokat!

Jelszó megadása nem kötelező, ha az e-mail cím megegyezik a Szikla-21 rendszerben megadott címmel.

Responsive image

Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom