Hosszabbítás, előjegyzés

Kölcsönzési adatai megtekintéséhez, hosszabbításhoz, előjegyzéshez kérjük, jelentkezzen be a beiratkozáskor megadott jelszavával!

(Amennyiben ezzel nem rendelkezik, kérjük, fáradjon be könyvtárunkba, és adatainak egyeztetése után adja meg jelszavát, mellyel a SZIKLA integrált könyvtári rendszerünkhöz csatlakoztatjuk.)

Bejelentkezés után az "aktuális kölcsönzéseim"-re kattintva nézheti meg az aktuális kölcsönzéseit. Hosszabbítani ezen a felületen lehet, és itt látja az esetleges tartozását, késedelmi díjait is.

Ezen a felületen elérhetőek a korábbi kölcsönzései, az érvényben lévő előjegyzései és könyv foglalásai is. Szintén itt tud gyarapítási javaslatot beküldeni számunkra.

Amennyiben előjegyzést szeretne felvenni egy könyvre, azt a keresőre kattintva, a katalógus használatával indíthat. A példányadatokra kattintva látható, kölcsönzésben van-e a dokumentum. Amennyiben igen, itt az előjegyzés gombra kell kattintani.

 

 

Hosszabbítás, előjegyzés

Közösségi oldalaink

  1. Youtube
  2. Twitter
  3. Instagram
  4. Tiktok
  5. Moly
  6. Facebook
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom