GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Sils Maria felhői

Csabai Ágnes 2016-12-30 10:56:24

A történet röviden: az öregedő színésznőnek felajánlanak egy szerepet annak a filmnek az újraforgatásában, amiben 20 évvel ezelőtt már eljátszotta a gátlástalan, fiatal szeretőt egy szerelmi háromszögben. Most az öngyilkosságba hajszolt feleség szerepét kellene eljátszania. A szereplők Svájc egyik legszebb helyére vonulnak vissza próbálni, méghozzá a Malaja-hágóhoz, melynek érdekessége a páratlanul szép és különleges felhőjárás.

A főszerepet páratlan érzékenységgel alakító Juliette Binoche a film forgatásakor töltötte be az 50. évét. Igazából saját magát alakítja a filmben, a többi szereplő leginkább csak valamiféle hátteret biztosít neki.

A film olyan kérdésekre keresi a választ, hogy mit jelentett egykor színésznőnek lenni és mit jelent ma a sztárság.Lehet-e egy sztárnak magánélete, hogyan tekint vissza pályája kezdetére egy sikeres színésznő, érdekli-e egyáltalán a nézők véleménye.

Aki szereti Juliette Binochet, ki ne hagyja ezt a filmet!

 

  

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Vissza

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom