GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Őszikék nyugdijasklub

oszikek.jpg Az 1984-ben alakult Őszikék nyugdíjas Klubnak – amely szervezetileg a Gödöllői Nyugdíjas Egyesülethez tartozik – a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ ad otthont.

Klubtagjaink elsősorban könyvtárunk olvasóiból, illetve irodalmat, művészeteket és utazást szerető nyugdíjasokból toborozódnak.

Klubdélutánjainkon – szeptembertől májusig minden hónap harmadik szerdáján, 15-17 óra között – változatos, a könyvtár profiljához alkalmazkodó, technikai lehetőségeit is kihasználó rendezvényekkel várjuk tagjainkat.

oszikek2.jpg

Az elmúlt években felelevenítettük már Gödöllő irodalmi hagyományait, megtekintettük művészeti, építészeti emlékeit, de a jövőben is folytatni szeretnénk a múltban való barangolásunkat. Gyakran vetítünk filmeket a MásArc részlegünk anyagából, életvezetési tanácsokat, úti beszámolókat hallgatunk meg, írókat, költőket hívunk meg. Alkotó kedvű tagjainknak lehetőséget nyújtunk a bemutatkozásra, saját irodalmi felolvasó délutánt és képkiállítást is szerveztünk már klubtagjainknak. A programok előtt és után mód van ismerkedésre, kötetlen baráti beszélgetésre, folyóiratok olvasgatására.

oszikek3.jpg

 

 

 

 

 

 

Őszikék 2019 második félév

Adminisztrátor 2019-09-06 09:47:49

 

Őszikék - 2019 április

Adminisztrátor 2019-04-15 13:24:18

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom