Őszikék Nyugdíjas Klub

Klubvezető: Lehota Ágnes – lehota.agnes@gvkik.hu, (28) 515-532

Időpont: minden hónap 3. keddje, 14 óra

Helyszín: Rendezvényterem

 

A „Nyugdíjasoké a könyvtár” kis közössége 1978-ban született meg. Ez a klub a legrégebben működő kiscsoport a könyvtárban. Az Őszikék Nyugdíjas Klub nevet 1984-től viseli. A Gödöllő Városi Nyugdíjasok Egyesületének hat nyugdíjas klubja közül az egyik legnagyobb taglétszámmal működő.

Szeptembertől májusig minden hónapban egy-egy klubdélutáni alkalmon gyűlik össze a közösség. Ezen alkalmakkor változatos előadások meghallgatása után kötetlen beszélgetésekre is lehetőség van, évente kétszer pedig közös kirándulásra indulnak a klubtagok. Mindenkit várunk szeretettel, aki szeretne csatlakozni egy jó kedélyű, irodalmat, művészeteket és utazásokat kedvelő fiatalos csoporthoz. A klubtagság feltétele: érvényes olvasójegy.

 

 

 

Őszikék klub

Őszikék klub

A gödöllői repülőtér színes hétköznapjait mutatja be Both Lajos, a városi sportrepülőklub elnöke, a gödöllői sportrepüéőtér vezetője  és Tardy Tamás Gödöllő város örökös légi fotósa, a hazai motoros siklóernyőzés kiválósága.

Időpont: 2022. április 19. kedd, 14 óra

Őszikék klub

Őszikék klub

Az Őszikék Nyugdíjas Klub szeretettel várja a tagjait és az érdeklődőket 2022. 03. 08-án Villin Erzsébet vetített képes előadására.

A rendezvény ingyenes, a mindenkori járványügyi szabályok érvényesek.

A rendezvény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.

Számomra a világ

Szeretettel hívunk és várunk benneteket Gyarmati Péter: Számomra a világ önéletrajzi ihletésű könyvének bemutatójára.

A szerző informatikusként végigkísérte, sőt ő maga is tevékenyen alakította a szocialista Magyarországon a számítástechnika fejlődését a lyukkártyás számítógépektől egészen az asztali számítógépekig. Ha kíváncsi vagy annak az embernek a történeteire, akit a Stanford Egyetemen Teller Ede mentorált, akit kalandos körülmények között a világ egyik leggazdagabb uralkodója fogadott audiencián, és ha meg akarod tudni, hogy miért hiúsult meg az utolsó pillanatban, hogy álmai városában, Párizsban vegye feleségül menyasszonyát, akkor gyere el és kérdezd meg Te magad.

Klubjaink

Közösségi oldalaink

  1. Youtube
  2. Twitter
  3. Instagram
  4. Tiktok
  5. Moly
  6. Facebook
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom