GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Regisztráció

A regisztrációhoz kérjük adja meg az alábbi adatokat, majd a felhasználási feltételek elfogadása után kattintson a "Regisztráció elküldése" gombra.

Ezután hamarosan (általában 1-2 percen belül) egy levelet kap a megadott e-mail címre, amelyben egy hivatkozást talál, amelyre rákattintva jóváhagyhatja a regisztrációt. A regisztráció befejezése után a megadott felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhet be oldalunkon.

Ezzel a jelszóval honlapunk jobb oldalán lévő interaktív "dobozunkban" lévő szolgáltatásokat tudja használni.

Amennyiben a kölcsönzési adatait szeretné megtekinteni, hosszabbítást, előjegyzést igénybe venni, regisztrációnkon személyesen kell megadni jelszavát!

Fontos:

Előfordulhat, hogy néhány levelezőrendszer, mint pl. a Yahoo! Mail vagy a GMail levélszemét-szűrője levélszemétnek tekinti az ilyen automatikusan létrehozott leveleket, ezért amennyiben a jóváhagyó levél nem érkezik meg perceken belül, kérjük ellenőrizze levelezőrendszere Spam mappáját, mert valószínű, hogy a jóváhagyó levél ebbe a mappába érkezett.

*
*
*
*
*
 
* A mező kitöltése kötelező

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom