Regisztráció

Földszint Tel.: 28/515-536


Responsive image

 

 

Beiratkozás a könyvtárba


 

 

A beiratkozás a földszinten történik a regisztrációs pultnál. A beiratkozáshoz szükséges egy személyi igazolvány, illetve a kedvezményt igazoló dokumentum (pl. diákigazolvány), és 16 éven aluli gyerekek esetében szülői kezességvállalás.

regisztracio2 Online beiratkozási lehetőség:

 

  • 14 év felettieknek
  • 14 év alattiaknak

Regisztrációs olvasójegy:


A könyvtárban található dokumentumok (könyvek, folyóiratok, multimédiás, zenei és videó anyagok) minden látogatónk számára hozzáférhetők, a könyvtár területén helyben használhatók ingyenes regisztrációs olvasójeggyel. Az ingyenes regisztrációs olvasójegy kölcsönzésre nem, csak a könyvtár használatára jogosít fel. A regisztrációs pultnál lehet kiváltani, egy évre szól és minden könyvtárlátogatónknak kötelező.
 

Olvasójegy:


Könyvek, folyóiratok, DVD-k, CD-k kölcsönzésére valamint a helytörténeti gyűjtemény és az Internet használatára jogosít fel. Beiratkozási díj 1200 Ft/év.

50%-os kedvezményben részesülnek: érvényes diákigazolvánnyal rendelkező 16 éven felüli tanulók, hallgatók, 70 év alatti nyugdíjasok, pedagógusok, regisztrált munkanélküliek, jövedelempótló támogatásban részesülők.

Mentesek a beiratkozási díj alól: 70 éven felüliek, 16 éven aluliak, könyvtári, levéltári, múzeumi dolgozók, 67%-os vagy súlyosabban rokkant hallás- és látássérültek, mozgáskorlátozottak.

 

Kabátos kölcsönző:

 

 


A Kabátos kölcsönzőt 2010-ben alakítottuk ki, olvasói igények adták az ötletet. A villám könyvtár látogatásoknak köszönhetően sokan csak leadják a visszahozott dokumentumot, 'le sem veszem a kabátom, csak beugrottam' módon. Ez motivált minket a földszinti gyorskölcsönző kialakítására, ahol a dokumentumok leadása közben máris választhat olvasni, hallgatni vagy nézni valót a látogató. A gyors kölcsönzés funkcióján kívül lehetőséget teremt könyvajánlásra, kiemelésekre, aktuális kínálatunk megismertetésére.Responsive image
 

RegisztrációA beiratkozás a földszinten történik a regisztrációs pultnál.


Responsive image

Közösségi oldalaink

  1. Youtube
  2. Twitter
  3. Instagram
  4. Tiktok
  5. Moly
  6. Facebook
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom