GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

Sakk klub

Sakk klub

Kapcsolattartó: Maszlag-Lénárt Mónika – maszlag.lenart@gvkik.hu, (28) 515-534

Időpont: péntekenként, 14 óra

Helyszín: Gyerekkönyvtár

Ajánlott korosztály: 0–99 év

 

A Sakk Klubban a kezdők megtanulhatják a játék alapjait, a haladók pedig folyamatosan csiszolhatják tudásukat, amit házi versenyeken tehetnek próbára. Sakkozni azért jó, mert fejleszti a személyiséget és a logikus gondolkodást. Minden sakk iránt érdeklődőnek itt a helye, ha meg szeretné tanulni a játék alapjait, vagy ha izgalmas partikat szeretne játszani jó társaságban. A foglalkozásokat a Gödöllői Sakkbarátok Egyesület tagjai vezetik. A klubtagság ingyenes, feltétele: érvényes olvasójegy.

 

Több szakkörtag ifjúsági játékos az évek során beépült az NB II-es helyi csapatba, így Nagy Adrián, Törőcsik József, Knon Máté, Fábián Zoltán, Sztrehalet Mihály. Lauber Kolos középső óvodás volt mikor először jelentkezett a szakkörre, és 2013-ban korcsoportos országos másodikként kijutott a Sakkvilágbajnokságra a 8 évesek korcsoportjában. A többiekből az ügyesebbek a megyei sakkversenyeken teszik  próbára tudásukat, többnyire az élvonalban végeznek.

Évente 2-3 alkalommal házi versenyt rendezünk értékes díjakkal, oklevél jutalommal.

A szakkör vezetése szívesen lát minden sakk iránt érdeklődőt !

Veréb Béla klubvezető

Sakk korcsoportos világbajnokság 2013

 

 

©Gödöllői Városi Könyvtár és Információs központ

Oldaltérkép

mobil változat

Bezárás
Oldalunk sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. Részleteket az adatkezelési tájékoztatóban talál.
Elfogadom